O šoli zdravega hujšanja

O šoli zdravega hujšanja na daljavo

Šola zdravega hujšanja na daljavo ponuja nov in inovativen pristop k programu zmanjševanja telesne teže in bolj kakovostnemu življenju. Program šole je pripravila ekipa izkušenih strokovnjakov s področja zdrave prehrane, gibanja, reševanja odvisnosti in osebnostne rasti.     
Šola zdravega hujšanja na daljavo je nastala zaradi želja udeležencev, ki bi želeli obiskovati klasični način izobraževanja, vendar so preveč oddaljeni od našega izobraževalnega centra. Program je nastal na podlagi večletnih izkušenj, ki smo si jih pridobili s klasično Šolo zdravega hujšanja. Slednjo je v preteklih letih obiskovalo več kot 280 udeležencev. Prijavnica
Program šole zdravega hujšanja na daljavo
 Šola zdravega hujšanja na daljavo traja 12 tednov (3 mesece). Vsak dan v tednu je rezerviran za enega strokovnjaka, ki pokriva svoje področje. Skozi vseh dvanajst tednov  boste vsak dan prejeli novo gradivo, ki vam bo v veliko pomoč na poti do želene teže. Prejeli boste kar 108 receptov in idej zdravih jedi, 16 video posnetkov vadb, 4 video posnetke priprave okusnih jedi, nasvete zdravnice v obliki video posnetkov, preko 40 prispevkov o motivaciji, samopodobi, prehrani,...Ob upoštevanju vseh navodil vam uspeh ne uide!

Motivacija

Kako si postaviti realne cilje in jih tudi uresničiti? Kako izboljšamo našo samopodobo? Kako do notranjega miru? Kako pozabiti slabe razvade in razviti nove, boljše? Od mentorja, ki vas bo vsak ponedeljek spodbujal, boste prejeli konkretne nasvete, kako z motivacijo do vztrajnejšega hujšanja.

Zdrava prehrana

Prehrana je ključnega pomena pri nižanju telesne teže, zato ji bomo namenili dva dneva v tednu. Prejemali boste zanimive in konkretne članke s področja pravilne prehrane, torej o pravilni kombinaciji hrane, o tem, kako sestaviti obroke, kakšne količine so primerne, kakšna je pravilna prehrana pred in po telesni aktivnosti …

Recepti

Ti predstavljajo drugi del zdrave prehrane. Na vašo osebno stran boste prejemali recepte, opremljene s fotografijami ali videoposnetki. V vseh osmih tednih boste zbrali in si sestavili popolne zdrave menije. Recepti se bodo nanašali na članke, ki jih boste prejemali v dnevih, namenjenih zdravi prehrani.

Zdravnik svetuje

Zdravnik bo v svojih prispevkih ali videoposnetkih govoril o vplivu prekomerne telesne teže na zdravje in zapletih, povezanih s prekomerno težo, o zdravem hujšanju, medicinskih posegih, težavah in neprijetnostih, ki izvirajo iz prekomerne telesne teže, sociološkem položaju posameznika ter o nasvetih za kvalitetnejše življenje.

Gibanje

Gibanje je ključnega pomena ob prehrani pri zniževanju telesne teže, zato boste vsak teden na svojo osebno stran prejeli videoposnetek s priporočljivimi in preprostimi vajami, ki jih lahko izvajate doma.

E-novice

V rubriki E-novice vas bodo čakale različne informacije s področja hujšanja ter pogovori s strokovnjaki.